Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hinnerjoen Kyläpäivä

27.7.2019 10:0023:59

Koko perheen hyväntuulista Kyläpäivää vietetään taas Hinnerjoella 27. heinäkuuta kello 10-15. Keskusta-alueella on jälleen lukuisia erilaisia tapahtumia ja elämyksiä.

Päivän aikana pelataan bingoa ja sählyä, on maatalouskoneiden, matkamoottoripyöräilijöiden ja VPK:n kalustoesittelyä, radalla pääsee kokeilemaan ammuntataitojaan ja Merja Ahtolan Ateljeessa huovutusta.

Lapsille on oma puuhamaa leikkikentällä, temppurata ja keppihevosella ratsastusta pääsee kokeilemaan esteradalla. Päivän aikana laulaa luikautetaan yhteislaulujakin Jukka Virran johdolla.

Menossa mukana on myös kirjasto ja Riitan kukkapuutarha avoimin ovin. Kirjaston takapihalla pääsee jumppaamaan Tiian jumppahetkessä. Ja mikäli ehtii vähäksi aikaa istahtamaan, voi tapahtumassa maalauttaa poskeensa kivan kuvan tai teettää hienon kukkakorun rintapieleensä.

Kahvijanon ja nälän yllättäessä apu löytyy Euran 4H-yhdistyksen kahvilateltasta.

Kirkon vieressä sijaitsevassa Kivimakasiinissa kannattaa poiketa ihailemassa Hinnerjoen flikkatten ja poikkatten taidetta. Monipuolisessa näyttelyssä on esillä maalauksia, valokuvia ja tekstiilitöitä.

Kyläpäivään mahtuu mukaan myös yllätyksiä ja yhdestä niistä vastaavat kylän taitavat nuoret pojat. Miltä näyttää poikien nikkaroima sauna? Sekin selviää kyläpäivän aikana.

Tammiston Puu Oy:n pihan näyttelyalue on päivän ajan avoinna ja kävijöille on tarjolla hernekeittoa. Pääset paikalle mukavasti kylän keskustasta lähtevällä bussilla. Bussi kiertää myös muissa kyläpäivän tapahtumapaikoissa.

K-market Kulmatorin piha-alueella on tori- ja kirpputorimyyntiä. Myyntipaikat ovat maksuttomia.

Viime vuonna kyläpäivän aikana jaettiin sata Hinnerjoki-ämpäriä. Tänä vuonna sarja täydentyy sadalla Hinnerjoki-kousalla.

Päivän tapahtumien ajan Hinnerjoenraitti on suljettu liikenteeltä ja opastettu paikoitus löytyy Lääkärintien varrelta.

Päivän hulinan jälkeen voi käydä virkistäytymässä vaikkapa Elorannan uimarannalla ja palata keskustaan klo 20 alkaviin ulkoilmatansseihin. Pääsymaksuttomat tanssit tahdittaa Maria Tyyster Amorio-orkesterinsa kanssa. Tänä vuonna tanssilattia on yli puolet suurempi kuin aikaisemmin. Tanssien lomassa arvotaan myös päivän aikana myytyjen arpojen palkinnot. Pääpalkintona on Jopo-polkupyörä.
Lisää tapahtumasta löydät tietoja Facebook-sivuilta Kyläpäivä Hinnerjoella.

Tiedot

Päivämäärä:
27.7.2019
Aika:
10:00 – 23:59
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/kylapaivahinnerjoella

Järjestäjät

Hinnerjoen Nuorisoseura
Hinnerjoen VPK

Tapahtumapaikka

Hinnerjoki
27600 HINNERJOKI, + Google Map