Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juurifest Kurjenrahkalla Suomen luonnon päivänä

25.8.2018 12:00 - 17:00

Juurifest on rento ja kesäinen tapahtuma metsän syleilyssä, Kuhankuonon Puodin yhteydessä, hyvän akustisen musiikin, taiteen ja ruoan saattelemana. Oodi suomalaiselle luonnolle! 🙂 Järjestäjinä toimivat Osuuskunta Onnenjuuri ja Kuhankuonon Puoti tapahtuman taiteilijoiden avustuksella.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen, mutta paikalta voi ostaa herkullisia grillattuja leipiä, myös kasvisvaihtoehtoja ja erityisruokavalioihin sopivia. Leivät loihtii Emilian ja Nicon eväät. Puodista saa myös mm. kahvia, leivonnaisia ja jäätelöä sekä käsitöitä ja pientuottajien herkkuja. Tule nauttimaan kesäpäivästä kanssamme ja ota mukaan viltti tai retkituoli musiikin kuuntelua varten nurmella!

Välitön Minna Twice (facebook.com/minnatwice) pukee elämyksiään ja mietteitään rauhoittaviksi äänimaailmoiksi. Lempeä musiikki aaltoilee ja hengittää; viisaus piilee yksinkertaisuudessa. Turussa toimivan poikkitaitelevan Nia-ohjaajan sävellystyö alkoi vuonna 2009, kun nauhoittaminen oli ainoa tapa jäsentää pään sisällä kuuluvia harmonioita. Ominaista Minna Twicen musiikille onkin toiveikas tunnelmointi. Sittemmin julkaistut “notes to self” (2012) ja myös CD-levynä ilmestynyt “Soft Are the Sounds” (2016) löytyvät kummatkin osoitteesta https://minnatwice.bandcamp.com/

Twelve Bar Ravens (facebook.com/TwelveBarRavens) Yläneeltä esittää akustisesti ja monipuolisesti bluesia 1920-luvulta nykypäivään – sekä kaikkien tuntemia blues standardeja että arkistojen unohdettuja aarteita. Lisäksi Ravens esittää Juurifesteillä blues rockia ja 60/70-lukujen musiikkia. Ravensissa toimii laulusolistina Onnenjuuren Karoliina ja kitaroiden varressa nähdään Timo.

Jim Landon (https://www.youtube.com/channel/UC2AwCn-CUJ5J9JHzG8fkBGA) on Turussa vaikuttava englantilainen muusikko ja laulaja-lauluntekijä. Hänen musiikkiaan on kuvattu eksistentiaaliseksi indie folkiksi.

Hanna-Sisko Onnela (facebook.com/hsonnela) on Lahdessa asuva kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Onnelan teoksissa ovat luonto ja eläimet voimakkaasti läsnä. Sadunomainen suomalaisista alkujuurista ammentava taide kutsuu katsojaa etsimään oman luontonsa polkuja.
Onnela maalaa Juurifesteillä kankaalle Kurjenrahkan eläinmetsää. Osallistu teokseen, ja tule kertomaan, minkä eläimen tahtoisit nähdä ilmestyvän metsään!

Tiedot

Päivämäärä:
25.8.2018
Aika:
12:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
http://onnenjuuri.com/tapahtuma/juurifest-kurjenrahkalla-suomen-luonnon-paivana/

Järjestäjät

Osuuskunta Onnenjuuri
Kuhankuonon Puoti

Tapahtumapaikka

Kurjenrahkan kansallispuisto
Kuhankuonontie 68
Pöytyä, 21930 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.luontoon.fi/kurjenrahka