Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevät Poreilua – Popeda ja Pariisin kevät

28.4.2017 18:00

39,50€

Eura on tunnettu kymmenistä järvistään ja sadoista niiden rannoilla olevista saunoistaan ja näin voidaankin sanoa Euran olevan Satakunnan ”saunapitäjä”. Siksipä EuraEvents järjestää teemaan sopivan tapahtuman, missä päästään saunomisen ytimeen hauskanpidon merkeissä:

Perjantaina 28.4. järjestettävä Kevät Poreilua 2017 avaa saunomisen maailman aivan uudella tavalla, kun Euran keskustan kupeeseen rakentuu oma saunakylä. Tiedossa on esimerkiksi huikea saunarekka mikä vetää 15 saunojaa kerrallaan. Lisäksi tapahtumassa pääsee saunomaan saunabussissa, telttasaunassa ja ehkäpä hauskimmassa saunassa mihin olet törmännyt: Lada -saunassa.

Tapahtuma ei ole pelkkää hikoilemista, sillä tiedossa on myös hulvatonta hauskanpitoa, niin kevätkaraoken kuin rokkidiskonkin muodossa. Illan pääesiintyjä on kaikkien tuntema 40-vuotias Popeda, jonka uusin single – Onko saunan takana tilaa? – sopii teemaan täydellisesti. Illan aikana tapahtumassa esiintyy myös Pariisin kevät. Vappu -perjantaina nautitaan myös taikuudesta, streetfoodista, pienpanimoiden olutkadusta sekä ystävistä suurella suomirokkiterassilla.

Liput myynnissä Ticketmasterin pisteissä kautta maan sekä www.ticketmaster.fi.
Lisätietoja:

www.poreilua.fi.
Promoottori: Tomi Viren, tomi.viren@euraevents.fi, 040 700 6497
Tiedotus/markkinointi: Marko Savolainen, marko.savolainen@euraevents.fi, 040 775 9777

Tiedot

Päivämäärä:
28.4.2017
Aika:
18:00
Hinta:
39,50€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
http://www.poreilua.fi/

Tapahtumapaikka

Euran urheilutalo
Eurantie 33
Eura, 27510
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.euranurheilutalo.fi/