Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Romina Bianco & Tango del norte – konsertti 19.10.2019

19.10.2019 19:00 - 22:00

15Eur

Konsertti on Romina Biancon ja Tango del norten kunnianosoitus alansa merkittävämmälle taiteilijalle. Mercedes Sosa on Argentiinan tunnetuin muusikko, joka on antanut äänensä lukuisien argentiinalaisten lauluntekijöiden lauluille. Sosan yhteiskunnallista merkitystä kuvaa se, että hänen kuoltuaan v. 2009 Argentiinan presidentti julisti maahan kolmen päivän suruajan.
Ympäri maailmaa rakastetun folklaulajan kauneimmat tulkinnat syttyvät jälleen uuteen loistoon, kun Suomen terävin tango-osaaminen yhdistyy Argentiinan valovoimaisimpiin tähtiin kuuluvan laulajan kanssa.
Romina Bianco on Argentiinan valolovoimaisimpia naislaulajia, joka vihdoin parin vuoden tauon jälkeen palaa Suomeen konsertoimaan Tango del norten kanssa. Romina on kysytty artisti ympäri maailmaa ja esiintynyt suurilla tangofestivaaleilla ja konserttilavoilla Argentiinassa, Pohjois-Amerikassa, Japanissa ja ympäri Eurooppaa. Suomessa hän on esiintynyt kutsuttuna artistina mm. Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalilähetyksessä sekä Maailmantango-festivaaleilla Tampereella.
Tango del norte on alansa ehdottomimmista huipuista koostuva yhtye, jonka ohjelmistossa ja sovituksissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla elementtejä argentiinalaisesta tangomusiikista, etelä-amerikkalaisesta kansanmusiikista, jazzista sekä klassisesta musiikista. Yhtyeen bandoneonisti, Sami Pirttilahti, voitti elokuussa 2018 maailman arvostetuimman bandoneonkilpailun, ”Che Bandoneon”, Vermontissa Yhdysvalloissa.
Pianoa soittavan Ville Westergårdin sukujuuret juontuvat Paneliaan, jossa hänen isänsä Jali Westergård toimi aikoinaan Peltomaan koulun opettajana sekä oli erittäin tunnettu urheilupiireissä.
Konsertti on osa Kiukaisten Seurojentalon 100-vuotis juhlavuoden tapahtumia.

Järjestäjä: Kiukaisten Seurojentaloyhdistys ry

Yhdyshenkilö: Pasi Tuominen p. 0440 325 616,liput 15 euroa.

Paikka: Kiukaisten Seurojentalo, Asemankuja 6, 27400 Kiukainen

Tiedot

Päivämäärä:
19.10.2019
Aika:
19:00 - 22:00
Hinta:
15Eur
Tapahtumaluokka: