Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähiruokatapahtuma Kauttuan Ruukinpuiston Tallinmäellä

9.9.2017 10:0014:00

Tallinmäellä perinteinen ja moderni lähiruoka kohtaavat

Kauttuan Ruukinpuiston Tallinmäellä järjestetään la 9.9. klo 10-14 ohjelmallinen lähiruokatori. Lähiruokatorilla voi täyttää syysvarastot lähialueen tuottajien herkuilla tai tulla yhdessä syömään paikan päälle. Tapahtumassa pääsee maistelemaan myös Modernia lähiruokaa -kilpailun voittanutta Harald Viherparran jäätelöä. Kilpailu järjestettiin heinäkuussa Eurassa järjestetyn Kesän makuja – kaikille aisteille -tapahtuman yhteydessä. Voittajareseptin luonut Perinnepadan Päivi Lehtonen on itse tapahtumassa myymässä jäätelöä maisteluannoksina. Myös resepti jäätelöön on saatavilla.

Tarjolla tapahtumassa on ainakin Härkälän puutarhan kasviksia, Kikan kivat makeat ja suolaiset letut, Pöyhösen puutarhan marjatuotteet, Yrttipajan teet ja yrtit sekä Koskenkorvan hunajaa ja Mäkitalon tilan nyhtölammasta ja tsoritsomakkaraa sekä Ida’s Sweet –tuotteita.
Lähiruokatorilla esiintyy myös Todelliset torvet –yhtye. Tapahtuman järjestää Satakunnasta – Sikses parasta –hanke yhteistyössä Euran yrittäjien ja Euran kunnan kanssa.

Tapahtumassa esillä myös Modernia lähiruokaa -kilpailun voittaja Päivi Lehtonen ja Harald Viherparran jäätelöä ostettavissa.
Lue lisää kilpailusta ja voittajasta.

Tapahtuman järjestää Satakunnasta Sikses parasta -hanke yhteistyössä Euran kunnan ja Euran Yrittäjien kanssa.

Lisätietoja:
Ansa Jokiranta
ansa.jokiranta@pji.fi
p. 044 034 4066
siksesparasta.fi

Minna Mäkinen
minna.makinen@eura.fi
p. 044 422 4026

Tiedot

Päivämäärä:
9.9.2017
Aika:
10:00 – 14:00
Tapahtumaluokka:
https://www.facebook.com/events/801203530053514/?fref=ts

Järjestäjät

Sikses parasta -hanke
Euran yrittäjät ry
Euran kunta

Tapahtumapaikka

Kauttuan Ruukinpuisto