Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sieravuoren Juhannus

21.6.2018 18:00 - 24.6.2018 12:00

Sieravuoren juhannus, K18.
Kaverit kasaan ja viettämään Juhannusta Sieravuoreen! Tänä vuonna painetaan vahvasti ysäriteemalla. Festareille pääset joka viikonloppu, mutta Juhannus kuuluu viettää maalla ja järven rannassa, siis meillä Sieravuoressa! Sieravuoren Juhannus – Aitoa Juhannusjuhlaa vuodesta 1969!

Juhannussaunat vihtoineen ja vastoineen ovat lämpiminä melkein ympäri vuorokauden, teltta- ja caravanalueilla juhannusmieli on korkealla.

Sieravuoren Juhannus on sinulle ja kavereillesi, teille jotka haluatte keskikesän juhlalta jotain rauhallista mökkeilyä enemmän, muttei kuitenkaan suurten festareiden ahdistavaa väenpaljoutta. Suuri 90 hehtaarin alue ja hyvin mitoitettu yleisökapasiteetti takaavat laadukkaan Juhannusjuhlan. Suurien teltta- ja caravanalueet takaavat omaa tilaa ja rauhaa leiriytyjille. Lomakeskuksen alueelta on vuokrattavissa mökkejä jokaiseen makuun yksinkertaisista ekomökeistä hyvin varusteltuihin, omalla saunalla varustettuihin hirsimökkeihin. Tilavilla caravanalueilla on tarjolla myös sähköpaikkoja. Kahden ja kolmen päivän festarilippuihin sisältyy telttapaikka. Sieravuoren kaksi saunaa: Rantasauna ja Hirsisauna tarjoavat pehmeät juhannuslöylyt. Varaa saunavuorosi ennakkoon www.saunaonline.fi Alueelta löytyy paljon vessoja ja suihkuja.

Sieravuoren ravintolat palvelevat nälkäisiä ja janoisia juhlijoita miltei läpi vuorokauden koko juhannuksen ajan. Kiviravintolan juhannusruokalistalta löytyy ruokaa isompaa ja pienempään nälkään. Juhannusartistit esiintyvät suuressa Kesäravintolassa, keikoista voi siis nauttia sisätiloissa poiketen muista festareista. Juhannusauringosta ja huurteisista voi nauttia Rantabaarissa tai tunnelmallisen Aitan pihapiirissa karaokea kuunnellen, yötä voi jatkaa legendaarisessa Disco Loposessa ”they just don’t make discos like this no more” Hiekkarannalta löytyy skeittiramppi, rantalentis – kenttä ja täydellisesti varusteltu Vesiurheilukeskus SUP- , wake, ja purjelautoineen. Vuokrattavana myös 2 uutta Kawasaki – vesijettiä.

Katso ohjelma ja lisätiedot: https://www.sieravuori.fi/fi/juhannus/

Tiedot

Alkaa:
21.6.2018 18:00
Loppuu:
24.6.2018 12:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.sieravuori.fi/fi/juhannus/

Järjestäjä

Lomakeskus Sieravuori
Puhelin:
02-823 9690
Sähköposti:
info@sieravuori.fi
Kotisivu:
www.sieravuori.fi

Tapahtumapaikka

Sieravuori
Sieravuorentie 117
EURA, 27650
+ Google Map
Puhelin:
02-8239690
Kotisivu:
www.sieravuori.fi